Gebruiksvoorwaarden

BELANGRIJKE JURIDISCHE KENNISGEVING

LET OP: Deze juridische verklaring is van toepassing op de gehele inhoud van de website onder de domeinnaam poapharma.de en op elke correspondentie via e-mail tussen ons en u. Lees deze voorwaarden aandachtig voordat u de Website gebruikt. Het gebruik van de Website geeft aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van de Website. Deze kennisgeving is uitgegeven door POA Pharma GmbH (het “Bedrijf“).

 

1. INLEIDING

1.1

Door enig deel van de Website te bezoeken, wordt u geacht deze juridische verklaring volledig te hebben aanvaard. Als u deze juridische verklaring niet volledig aanvaardt, dient u de Website onmiddellijk te verlaten.

1.2

Het Bedrijf kan deze wettelijke kennisgeving te allen tijde herzien door deze posting bij te werken. U dient de Website van tijd tot tijd te bezoeken om de op dat moment geldende juridische verklaring te lezen, omdat deze bindend voor u is. Bepaalde bepalingen in deze juridische verklaring kunnen worden vervangen door expliciet aangegeven juridische kennisgevingen.

 

2. LICENCE

2.1

U mag fragmenten van de Website afdrukken en downloaden voor eigen gebruik op de volgende basis:

  • geen documenten of gerelateerde afbeeldingen op de Website op enigerlei wijze zijn gewijzigd;
  • geen afbeeldingen op de Website los van de bijbehorende tekst worden gebruikt; en
  • de auteursrecht- en handelsmerkvermeldingen van het Bedrijf en deze toestemmingsvermelding in alle kopieën worden opgenomen.

2.2

Tenzij anders vermeld, zijn de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op al het materiaal op de Website (inclusief maar niet beperkt tot foto’s en grafische afbeeldingen) eigendom van de Onderneming of haar licentiegevers. In het kader van deze wettelijke kennisgeving is elk gebruik van fragmenten van de Website anders dan in overeenstemming met artikel 2.1 voor welk doel dan ook verboden. Als u een van de voorwaarden in deze wettelijke kennisgeving schendt, wordt uw toestemming om de Website te gebruiken automatisch beëindigd en moet u onmiddellijk alle gedownloade of afgedrukte uittreksels van de Website vernietigen.

2.3

Onder voorbehoud van clausule 2.1 mag geen enkel deel van de Website worden gereproduceerd of opgeslagen op een andere website of worden opgenomen in een openbaar of particulier elektronisch retrievalsysteem of service zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het Bedrijf.

2.4

Alle rechten die niet uitdrukkelijk in deze voorwaarden worden verleend, zijn voorbehouden.

 

3. TOEGANG DIENST

3.1

Hoewel de Onderneming zich inspant om ervoor te zorgen dat de Website normaal gesproken 24 uur per dag beschikbaar is, is de Onderneming niet aansprakelijk als de Website om welke reden dan ook op enig moment of voor welke periode dan ook niet beschikbaar is.

3.2

Toegang tot de Website kan tijdelijk en zonder voorafgaande kennisgeving worden opgeschort in geval van systeemfalen, onderhoud of reparatie of om redenen waarover het Bedrijf geen controle heeft.

 

4. MATERIAAL EN GEDRAG VAN BEZOEKERS

4.1

Met uitzondering van persoonlijk identificeerbare informatie, die valt onder ons Privacybeleid, wordt al het materiaal dat u naar de Website verzendt of erop plaatst, beschouwd als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het Bedrijf heeft geen verplichtingen met betrekking tot dergelijk materiaal. Het Bedrijf en de door het Bedrijf aangewezen personen zijn vrij om dergelijk materiaal en alle gegevens, afbeeldingen, geluiden, tekst en andere zaken die daarin zijn opgenomen te kopiëren, openbaar te maken, te distribueren, op te nemen en anderszins te gebruiken voor commerciële of niet-commerciële doeleinden.

4.2

Het is verboden materiaal te plaatsen op of te verzenden naar of van de Website:

  • die bedreigend, lasterlijk, obsceen, onfatsoenlijk, opruiend, aanstootgevend, pornografisch, beledigend, aanzettend tot rassenhaat, discriminerend, bedreigend, aanstootgevend, opruiend, godslasterlijk, in strijd met het vertrouwen of de persoonlijke levenssfeer is of die ergernis of overlast kan veroorzaken; of
  • waarvoor u niet alle noodzakelijke licenties en/of goedkeuringen hebt verkregen; of
  • dat gedrag vormt of aanmoedigt dat als een strafbaar feit zou worden beschouwd, aanleiding zou geven tot civielrechtelijke aansprakelijkheid, of anderszins in strijd zou zijn met de wet of inbreuk zou maken op de rechten van derden, in welk land ter wereld dan ook; of
  • die technisch schadelijk is (inclusief, zonder beperking, computervirussen, logische bommen, Trojaanse paarden, wormen, schadelijke componenten, beschadigde gegevens of andere kwaadaardige software of schadelijke gegevens).

4.3

U mag de Website niet misbruiken (inclusief, zonder beperking, door hacking).

4.4

Het Bedrijf zal volledige medewerking verlenen aan alle rechtshandhavingsinstanties of gerechtelijke bevelen die het Bedrijf verzoeken of opdragen om de identiteit bekend te maken of iedereen te lokaliseren die materiaal plaatst in strijd met clausule 4.2 of clausule 4.3.

 

5. LINKS VAN EN NAAR ANDERE WEBSITES

5.1

Links naar websites van derden op de Website worden uitsluitend voor uw gemak aangeboden. Als u deze links gebruikt, verlaat u de Website. Het Bedrijf heeft niet al deze websites van derden gecontroleerd en heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor deze websites of hun inhoud of beschikbaarheid. Het Bedrijf onderschrijft deze websites dan ook niet en doet er geen uitspraken over, noch over het materiaal dat er te vinden is, noch over de resultaten die kunnen worden verkregen door het gebruik ervan. Als u besluit om een van de websites van derden te bezoeken die gekoppeld zijn aan de Website, doet u dit geheel op eigen risico.

5.2

Als u een link naar de Website wilt plaatsen, mag u dit alleen doen op voorwaarde dat u een link plaatst naar de startpagina van de Website, maar deze niet kopieert, en onder de volgende voorwaarden:

  • u verwijdert de POA- of productlogo’s niet, vervormt ze niet en wijzigt de grootte of het uiterlijk ervan niet op andere wijze;
  • u creëert geen frame of andere browser- of randomgeving rond de Website;
  • u op geen enkele wijze impliceert dat het bedrijf andere producten of diensten dan de eigen producten of diensten aanbeveelt;
  • u uw relatie met het bedrijf niet verkeerd voorstelt en geen andere onjuiste informatie over het bedrijf verstrekt;
  • u maakt op geen enkele andere wijze gebruik van POA Pharma GmbH handelsmerken die op de Website worden weergegeven zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het Bedrijf;
  • u geen link plaatst vanaf een website die niet uw eigendom is; en
  • uw website geen inhoud bevat die onsmakelijk, aanstootgevend of controversieel is, inbreuk maakt op intellectuele eigendomsrechten of andere rechten van andere personen of anderszins niet voldoet aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

5.3

Het Bedrijf behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om het in artikel 5.2 verleende recht in te trekken in geval van schending van deze voorwaarden en om alle maatregelen te nemen die het passend acht.

5.4

U zult het Bedrijf volledig vrijwaren voor enig verlies of schade geleden door het Bedrijf of een van zijn groepsmaatschappijen wegens schending van clausule 5.2.

 

6. DISCLAIMER

6.1

Hoewel het Bedrijf zich inspant om ervoor te zorgen dat de informatie op de Website correct is, kan het Bedrijf de nauwkeurigheid en volledigheid van het materiaal op de Website niet garanderen. Het Bedrijf kan te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aanbrengen aan het materiaal op de Website of aan de producten en prijzen die op de Website worden beschreven. Het materiaal op de Website kan verouderd zijn en het Bedrijf doet geen toezeggingen om dergelijk materiaal bij te werken.

6.2

Het materiaal op de Website wordt geleverd “zoals het is”, zonder enige voorwaarden, garanties of andere voorwaarden van welke aard dan ook. Dienovereenkomstig biedt het Bedrijf u, voor zover wettelijk toegestaan, de Website aan op basis van het feit dat het Bedrijf alle verklaringen, garanties, voorwaarden en andere voorwaarden uitsluit (inclusief, zonder beperking, de wettelijk geïmpliceerde voorwaarden van bevredigende kwaliteit, geschiktheid voor het doel en het gebruik van redelijke zorg en vaardigheid) die, zonder deze wettelijke kennisgeving, van kracht zouden kunnen zijn met betrekking tot de Website.

 

7. AANSPRAKELIJKHEID

7.1

De Onderneming, elke andere partij (al dan niet betrokken bij het maken, produceren, onderhouden of leveren van de Website), en elk van de groepsmaatschappijen van de Onderneming en de functionarissen, directeuren, werknemers, aandeelhouders of agenten van een van hen, sluiten alle aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid uit voor enig bedrag of soort verlies of schade die voor u of een derde kan voortvloeien (inclusief, zonder beperking, directe, indirecte, bestraffende of gevolgschade of -verlies, of enig verlies van inkomsten, winst, goodwill, gegevens, contracten, gebruik van geld, of verlies of schade voortvloeiend uit of op enigerlei wijze verband houdend met bedrijfsonderbreking, en of het nu gaat om onrechtmatige daad (inclusief zonder beperking nalatigheid), contract of anderszins) in verband met de Website op welke manier dan ook of in verband met het gebruik, onvermogen tot gebruik of de resultaten van het gebruik van de Website, websites gekoppeld aan de Website of het materiaal op dergelijke websites, inclusief maar niet beperkt tot verlies of schade als gevolg van virussen die uw computerapparatuur, software, gegevens of andere eigendommen kunnen infecteren vanwege uw toegang tot, gebruik van of bladeren op de Website of het downloaden van materiaal van de Website of websites gekoppeld aan de Website.

7.2

Niets in deze juridische kennisgeving zal de aansprakelijkheid van het Bedrijf uitsluiten of beperken voor:

  • overlijden of persoonlijk letsel; of
  • fraude of ander opzettelijk wangedrag; of
  • onjuiste voorstelling van zaken met betrekking tot een fundamentele kwestie.

7.3

Als uw gebruik van materiaal op de Website resulteert in de noodzaak van onderhoud, reparatie of correctie van apparatuur, software of gegevens, neemt u alle kosten daarvan voor uw rekening.

 

8. TOEPASSELIJK RECHT EN JURISDICTIE

Deze juridische verklaring is onderworpen aan en wordt geïnterpreteerd in overeenstemming met het Engelse recht met uitsluiting van de regels van conflictenrecht. Geschillen die ontstaan in verband met deze wettelijke kennisgeving vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van London, England.

 

U staat op het punt deze website te verlaten om naar een externe website te gaan.

POA Pharma is niet verantwoordelijk voor content die op externe websites wordt gehost.
Klik om verder te gaan

Click to proceed
By using this website, you agree to the terms of the site and use of cookies as described in our Privacy Policy.